Älä suunnittele elämääsi, se ei koskaan mene suunnitelmiesi mukaan.

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Yleistä
  • Fontin koko: Suurempi Pienempi
  • Osumia: 2107

Älä koskaan rakenna ja suunnittele elämääsi siten, että laitat siinä kaikki muut asiat itsesi edelle. Siinä vaiheessa kun asiat mutkistuvat ja eivät mene enää suunnitelmiesi mukaan, niin huomaat lopulta olevasi sen sortuvan rakennuksen tukijalka, joka pettää ensimmäisenä ja jonka päälle kaikki paska lopulta romahtaa.

Tämä sama pätee monelle elämän osa-alueelle – niin parisuhdepuolelle kuin työrintamallekin. Työrintamalla jokaisen pitäisi antaa nykyisin itsestään irti 150% ja sekään ei riitä. Todellisuudessa mikään ei enää riitä. Muuta elämää ei saisi olla kuin työ. Pitkät työpäivät ja työuupumus vaikuttavat kaikkiin muihin elämän osa-alueisiin syövät useimmiten lopulta ihmisen onnellisuutta ja aiheuttavat sen myötä mielipahaa ja ahdistusta. Ei kannata siis ottaa suurempaa lastia, kuin jaksaa kantaa. Parisuhderintamalla asiat eivät ikinä ole niin mustavalkoisia, vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että itseä varten täällä eletään. Toisen huomioiminen ja välittäminen on tietenkin tärkeää, mutta ikinä ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan. Pahimmassa tapauksessa sitä voi jäädä vaikka junan alle. Sen vuoksi onkin tärkeää, että on sujut ja tasapainossa itsensä kanssa. Kaikesta selviää ja asiat ratkeavat aina jollain tavalla. Joskus niiden käsittely vie enemmän aikaa ja joskus vähemmän.

Tärkeintä on muistaa, että jokaisella on vain yksi elämä elettävänä. Mieti miten sen haluat elää ja käyttää, koska toista mahdollisuutta ei enää tarjota. Mukavaa laskiaissunnuntain jatkoa ihanuudet! <3 yst.terv S&S -ylläpito. tompe

Viimeksi muokattu päiväyksellä

Kommentit