Kaikki syyt olla harrastamatta liikuntaa ovat tekosyitä

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Yleistä
  • Fontin koko: Suurempi Pienempi
  • Osumia: 4619

Nykyään yhä useammin törmää ihmisiin, jotka eivät ole tyytyväisiä omaan elämäänsä vaan painivat erinäisten murheiden keskellä. Monilla näistä henkilöistä oman elämän asiat ovat usein huonosti ainoastaan siitä syystä, että he eivät ole tyytyväisiä itseensä tai omaan elämäänsä tai kehosta heijastuu erinäisiä fyysisiä kipuja ja särkyjä, joita voivotellaan taukoamatta: milloin on selkä ja milloin pää kipeä. Perinnöllisille ja yllättäville sairauksillehan ei voi mitään, mutta monissa tapauksissa kaikki lähtee lopulta kyseisen henkilön omasta päänsisäisestä maailmasta ja elämänasenteesta.

Liikunta. Siinä on yksinkertainen vastaus huonoon ja murheelliseen elämään. Liikunnan avulla keho pysyy hyvässä fyysisessä kunnossa ja mieli virkeänä. Keho vahvistuu ja fyysiset kivut häviävät. Mitä mielen virkeyteen tulee, niin liikunta antaa itsevarmuutta ja tyytyväisyyden tunnetta itseä kohtaan, josta se heijastuu lopulta myös kaikille muille elämänä osa-alueille. 

Tosiasia on, että kaikki lähtee itsestä. Mikäli asiat painavat mielessä ja voimavarat tuntuvat vähäisiltä, niin ei saa jäädä neljän seinän sisälle makaamaan ja huonosta fiiliksestä huolimatta suosittelen potkimaan itseä perseelle ja kannustan liikkumaan marsmars! Ja muistakaa yksi tärkeä asia: eläkää nykyhetkessä, sillä elämä on liian lyhyt turhaan murehtimiseen: "Kukaan ei voi palata menneeseen vaan pitää katsoa tulevaan. Huomenna aamulla kun aurinko nousee, niin ajatelkaa sitä päivää kuin se olisi ensimmäinen päivä elämässänne!" 

yst.terv S&S -ylläpito. tompe

-Move better, Feel Better, Live Better- 

Viimeksi muokattu päiväyksellä

Kommentit