Matkakuumetta

Kirjoitti kirjoittaja päiväyksellä kategoriassa Yleistä
  • Fontin koko: Suurempi Pienempi
  • Osumia: 2673

"Meinas tulla matkakuume, mutta säästin, ja olinkin vain kuumeessa."

En ole käynyt 10 vuoteen missään Viroa kauempana, joten nyt päätin yllättää itseni ja tyttöystäväni matkalla Gran Canarialle. Lähtö on 19.3., joten pikkuhiljaa alkaa Tornion pojalla jänskättää. Lomakohteeksi otin tutun ja turvallisen suomalaisten jo valmiiksi valloittaman Playa del Inglésin - minulla kun tulee ikävä Suomeen jo Haaparannalla huonekaluostoksilla käydessä.

"Minulla menee aina yksi drinkki päähän, mutta en koskaan muista onko se kuudes vai seitsemäs."

Matkan pääteemana on tietysti rannalla makoilu kylmän drinkin kera. Onhan Kanarialla paljon nähtävyyksiä ja muutakin tekemistä, mutta kaiken stressin, vuohotuksen ja suunnittelun unohtaminen hetkeksi olkoon minun lomani pointti... Hössöttää ehtii kotosallakin.

"Ei se ole loma eikä mikään, jos ei yhtä päivää oo selvinpäin."

Jotta matka ei menisi pelkästään rantailuksi ja Mojitoiksi, varasin kuitenkin matkan myös Teneriffalle Loro Parkiin. Pitäähän ihmisen nähdä edes kerran elämässään miekkavalas muualtakin kuin siirappisilla jatko-osilla pilatuista perhe-elokuvista. RIP Keiko <3

"Naisten on syytä varoa, etteivät tule liian lähelle minua, jos he eivät halua tulla raskaaksi."

Iloikseni huomasin, että myös Frederik ja Danny ovat yhtäaikaa kohteessa, ja esiintyvät Iskelmä Baarissa. Nämäkin legendat on kyllä nähtävä, vaikka Suomen ulkopuolella ollaankin. Onhan Frederik sentään myöntänyt tehneensä Suomelle suuren palveluksen kasvattamalla sen asukaslukua lukuisilla lehtolapsillaan. Iso D taas on niin pitkän linjan nuorekas muusikko, ettei kukaan pysty arvaamaan hänen ikäänsä katsomatta sitä Wikipediasta.

"Aviomies joka saa aamiaisen vuoteeseen on sairaalassa."

Ottaessani selvää Playa del Inglésistä yllätyin, kuinka paljon saarella on suomalaista palvelua. Esimerkiksi hotellini vieressä on suomalainen lääkärikeskus Suomiklinikka. Suomalaisia ravintoloita on tietysti useitakin. Ehkäpä otankin asiakseni kannustaa sellaisia tuttavia käymään Kanarialla, jotka eivät uskalla kielitaidottomuuden vuoksi matkustaa ulkomaille. Tähän minulla on kuitenkin suosituksia vasta matkan jälkeen, joten palataanpa silloin asiaan!

yst.terv S&S -ylläpito. miki

Viimeksi muokattu päiväyksellä

Kommentit